Systemisch Pedagoochelen & Psychosociale Weerbaarheid

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Hoi!

 

Welkom bij de training Systemisch Pedagoochelen & Psychosociale Weerbaarheid. Wat leuk om jullie over een paar weken te gaan ontmoeten, ik kijk er erg naar uit! Om jullie alvast te enthousiasmeren (of nog enthousiaster te maken dan jullie al zijn ;-)) bied ik jullie via deze online academie alvast wat inspiratie aan.

De training zelf is heel praktisch en je gaat deze dag vooral veel voorbeelden zien en zelf aan de slag met het materiaal. Dat is namelijk de manier waarop ik denk dat je deze methodiek onder de knie krijgt. Door het zelf te ervaren en er mee te oefenen. Door veel meters te maken wordt het uiteindelijk een soort tweede natuur om je gesprekken visueel te maken op tafel.
Uiteraard is deze training gebaseerd op verschillende methodische uitgangspunten. Allereerst natuurlijk de methodiek “Een Taal Erbij” die is ontwikkeld door Marleen Diekmann, Ady van Doornik en Els Ydo. Daarnaast werken we vanuit het systemische en contextuele gedachtegoed. Deze drie methodieken gaan hand in hand tijdens de training en zijn uitgewerkt op de specifieke situaties die je tegenkomt in jullie praktijk als psychosociaal weerbaarheidstrainers.

Om jullie, naast de praktijk van de dag zelf, ook op een andere manier te inspireren is er een voorbereidende leesopdracht. Dit is geen verplicht onderdeel, ook zonder deze informatie is de training goed te volgen. Het geeft wel extra verdieping, voor diegene die interesse hebben. In de onderstaande artikelen worden jullie alvast meegenomen in de taal van de poppetjes.

Ook vind je een document met uitleg over de materialen die we gaan gebruiken.

 

Ik wens jullie alvast veel leesplezier en tot snel!

 

Groetjes Janneke