Systemisch Pedagoochelen Basistraining

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
599

Hoi!

 

Super leuk dat je deel gaat nemen aan de training Systemisch Pedagoochelen! Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten over een paar weken!

De training zelf is heel praktisch en je gaat deze twee dagen vooral veel voorbeelden zien en zelf aan de slag met het materiaal. Dat is namelijk de manier waarop ik denk dat je deze methodiek onder de knie krijgt. Door het zelf te ervaren en er mee te oefenen. Door veel meters te maken wordt het uiteindelijk een soort tweede natuur om je gesprekken visueel te maken op tafel.

Uiteraard is deze training gebaseerd op verschillende methodische uitgangspunten. Allereerst natuurlijk de methodiek “Een Taal Erbij” die is ontwikkeld door Marleen Diekmann, Ady van Doornik en Els Ydo. Daarnaast werken we vanuit het systemische en contextuele gedachtegoed. Deze drie methodieken gaan hand in hand tijdens de training.

Om jullie, naast de praktijk, ook op een andere manier te inspireren zijn er voor de eerste en tweede dag ook artikelen toegevoegd als leesopdracht.
Naast inspiratie en achtergrondinformatie is het lezen van deze artikelen onderdeel van het totaal aantal SKJ punten dat voor deze training staat.

Voor de eerste en tweede dag vragen we je eveneens de huiswerkopdracht te bekijken. Ook vind je naast de artikelen een document met de gebruikte materialen en hun betekenis.

 

Ik wens jullie alvast veel leesplezier en tot snel!

 

Groetjes Janneke